Keletas remontų

Sekmadienį paskambino kaimynas Ramūnas ir paklausė manęs kada ruošiuosi sutvarkyti 4 namo durų, kurios skiria liftų aikštelę nuo pašto dėžučių patalpos. Jos mat kažkaip pasidarė kreivomis ir neužsidaro.

Galų gale nusprendėme imtis patys reikalo ir per kokią valandą ar dvi duris sutvarkėme. Specialistai galbūt būtų sutvarkę per 20 minučių. Užtai mes su Ramūnu per tas ~dvi valandas sužinojome tikrai gana daug dalykų apie tas duris.

Durys dabar užsidaro ir atrodo visai gerai:

Ten permatomas akrilas - atrodo kaip tuščia. Sako šitą sudaužyti sunkiau.

Ten permatomas akrilas – atrodo kaip tuščia. Sako šitą sudaužyti sunkiau.

Jeigu atkreipsite dėmesį į pritraukėją – ten nebesimato mano prieš tai daryto remonto (iš pritraukėjo iškritęs varžtelis buvo, o aš radau pas save tik per ilga, tad tiesiog, kaip tarpinę, įdėjau sulankstytą reklaminį bukletą). Ramūnas įdėjo veržlę ir dabar tai atrodo kiek mažiau negražiai:

Pritraukėjo tarpinė.

Pritraukėjo tarpinė.

Ir dar, uždėta atgal lempa, kurią aš pats netyčia numečiau ir sulaužiau (pats ir sutaisiau):

Šviečia ryškiai. Manau, kad mano remontas turėtų laikyti :)

Šviečia ryškiai. Manau, kad mano remontas turėtų laikyti :) P.S. tas stulpas kiek palinkęs… Tai va, tos lempos remontas susijęs su tuo palinkimu…

Ai ir dar… Jau veikia vaizdo kameros! Svarbiausios veikia geriausiai. Yra keletas prasčiau rodančių, bet mes jas planuojame artimiausiu metu pagerinti.


Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar